Schimbul Produselor

Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, nu este nici-o problemă pentru că le poți schimba simplu și rapid cu altele. Iar laTopcloset, schimbul este foarte ușor de realizat.

Cum pot face schimb de produse?

Trebuie doar să citesti formuarul din colet care se gaseste pe verso la factura in care ai toate detaliile cum trebuie sa procedezi. Fiecare cerere de retur se ia in considerare doar daca a fost respectata procedura de înregistrare de schimb de pe formular! Așa-i că n-a fost greu?

Ce se întâmplă după ce trimit cererea de schimb?

După ce ai înregistrat cererea de schimb mai trebuie doar să ai puțină răbdare până ajunge curierul cu produsele la tine. În momentul în care curierul îți va livra produsele noi pe care le-ai vrut la schimb, tu trebuie să-i returnezi produsele comandate inițial și să achiți diferența de cost dintre produse (dacă este cazul). Costul transportului pentru procedura de schimb este de 30 lei.

De ce poate fi refuzat schimbul?

Nu este nimic complicat, dar trebuie să ai în vedere câteva lucruri înainte să returnezi un produs. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât acesta poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!

Așadar, schimbul îți poate fi refuzat dacă:

    • produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă;
    • eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat;
    • în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat.

Facem tot posibilul să-ți oferim cele mai bune produse și servicii, dar știm că uneori lucrurile nu decurg conform planului. Dacă întâmpini orice problemă legată de returnarea sau schimbul produselor, contactează-ne la 0741 653 414 și vom găsi o soluție. Pentru noi, mulțumirea ta este cea mai importantă.

Formular de contact