Despre noi

Acasa

Bine ai venit la Top Closet

Povestea noastră

Despre noi Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.Topcloset.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii SUKI ATELIER S.R.L, denumita in continuare Topcloset. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.topcloset.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Topcloset isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.topcloset.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului topcloset sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul Topcloset.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact.topcloset.ro

Utilizarea site-ului www.topcloset.ro

1) Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin whatsapp sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Topcloset.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numarul de telefon 0741 653 414, urmand ca un consultant Topcloset sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-16:00.
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.


2) Metode de plata
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate.
3) Transport si livrare
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei este de 20 RON si se face prin intermediul GLS Curieri Rapid. Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore in zilele lucratoare ( Luni-Vineri | 10:00 - 17:00 ), calculat din momentul confirmarii comenzii.


4) Returnarea si schimbul produselor

Termenul maxim in care pot fi returnate sau inlocuite produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.
Conditii de returnare a produselor:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • - Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;
  • - Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
  • - Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;
  • -Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!
  • Costul transportului va fi suportat de dvs.
  • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana si de asemenea cu plata ramburs spre firma noastra;
  • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 14 zile lucratoare.

Costul transportului pentru procedura de schimb este de 30 lei si se face de firma noastra prin GLS

5) Conciliere interna

Depunem eforturi considerabile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile oferiteTopcloset. Insa, daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin whatsapp sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dmn.Toader Lavinia, tel 0748 670 394 sau prin email: lavinia.toader.d10@gmail.com

Va asiguram ca vom raspunde la TOATE cererile si/sau reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra fiind foarte important pentru noi.

PRP” (sau denumit “RRP”, dupa caz) este un pret recomandat de revanzare al Bunului transmis direct de catre producator, cat si, dupa caz, prin intermediul distribuitorului, furnizorului, vanzatorului, pretul de vanzare fiind stabilit in mod independent de catre vanzator, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini clientul in decizia de cumparare a bunului. Clientul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a bunului, clientul trebuie sa aiba in vedere strict pretul de vanzare comunicat de catre vanzator si solicitat de acesta din urma Clientului pentru bunul comercializat.

Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra bunului. In conditiile legii, Pretul taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul taiat este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea produslui, pretinsa si solicitata de catre vanzator. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre pretul de vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de vanzare si pretul taiat. Pretul de vanzare este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

Garantia articolelor
Magazinul Topcloset ofera o garantie de 30 de zile calendaristice,conform OG34/2014. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr OUG 140/2021.
Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa Topcloset.

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Protectia datelor cu caracter personal


Topcloset este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Topcloset poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
  • livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Topcloset. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul Topcloset.
Topcloset nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@topcloset.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa contact@topcloset.ro.

„Nu te lăsa pradă trendurilor. Nu lăsa moda să pună stăpânire pe tine. Fii tu acela care decide ce eşti, ce vrei să exprimi prin felul în care te îmbraci şi modul în care trăieşti.” - Gianni Versace

Ce au spus cumpărătorii noștri

Ultimele păreri despre produse

[grw-custom-reviews-shortcode]

Formular de contact