Informatii Retur

Acasa

Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, nu este nici-o problemă pentru că, laTopcloset, le poți returna în termen de 14 zile calendaristice.

 

Cum pot să returnez un produs?

Simplu, poți completa formularul de retur primit în colet, care conține următoarele detalii:

  • numele persoanei care a efectuat comanda;
  • numele și contul bancar (IBAN) în care dorești să fie restituită contravaloarea produsului;
  • numărul de telefon de pe care s-a efectuat comanda;
  • motivul returnării;
  • numele sau codul produsului/produselor returnate.

Apoi, sună la orice firma de curierat pentru a solicita o ridicare a coletului și returnează-l la Adresa :București, strada bujorul alb nr 56, sector 2(este adresa unde returneaza curier coletele retur !!!), costul transportului va fi suportat de către tine.

Atentie noi nu facem ridicari de colet pentru retur!

 

Cât timp am la dispoziție să înapoiez un produs?

Termenul maxim în care pot fi returnate produsele este de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, conform OG34/2014.

De ce poate fi refuzat returul?

Nu este nimic complicat, dar trebuie să ai în vedere câteva lucruri înainte să returnezi un produs. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât acesta poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!

Așadar, returul îți poate fi refuzat dacă:

  • produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă;
  • eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat;
  • în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat.

Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de mai sus, vom refuza returul și îți vom trimite coletul înapoi cu plata expediției la destinatar.

Facem tot posibilul să-ți oferim cele mai bune produse și servicii, dar știm că uneori lucrurile nu decurg conform planului. Dacă întâmpini orice problemă legată de returnarea produselor, contactează-ne la 0741 653 414 și vom găsi o soluție. Pentru noi, mulțumirea ta este cea mai importantă.

Atentie nici-un colet nu pleaca de la noi fara facture pe verso formular de retur/schimb!

Descarcare formular :

Formular Retur

Formular de contact