Termeni si Conditii

TopCloset / Termeni si Conditii

Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugam să nu folosiți acest site.

Prezentul document reprezintă prevederi minimale adresate Utilizatorului, iar prin accesarea și utilizarea Site-ului, Utilizatorul se supune de drept prevederilor legislației in vigoare.

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți Utilizatorii.

1.Definiții

S.C Topcloset.ro , organizată în baza legii române, cu sediul în comuna Afumati , strada linia de centura , nr 17, Complex Comercial China Town , hala A , jud ,  înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/1148/03.04.2015 cod fiscal 34329173

, în calitate de ”Vânzător”, pune spre comercializare produsele prezente pe următorul site (denumit generic “Site”).

Prin inregistrarea pe Site a oricarei persoane fizice sau juridice si crearea unui cont, aceasta devine “Utilizator”, care prin plasarea unei comenzi pe Site, devine “Cumparator”.

“Contul” reprezintă modalitatea Utilizatorului de a plasa si accesa comenzile plasate, newsletterul (cu acordul acestuia) pe Site, având la baza o adresă de mail si parola furnizate de către Utilizator.

Informațiile solicitate pentru crearea unui cont sunt: numele si prenumele, adresa de livrare a Produsului, e-mail si nr. de telefon. Utilizatorul isi exprimă acordul prelucării datelor cu caracter personal la crearea contului, prin bifarea casutei corespunzătoare “Termeni și condții”. ”

“Produsele” reprezintă bunurile comercializate de către Vanzator pe Site.

“Serviciul”  reprezintă serviciul de vânzare-cumpărare a produselor între Vânzător și Utilizator, în sensul acordării posibilitații Utilizatorului să achiziționeze Produse de pe Site, folosind mijloace exclusiv electronice.

“Comanda” se plaseaza din contul de Utilizador și reprezintă o informare in formă electronica ce cumuleaza informațiile Utilizatorului precum și produsele selecționate  pentru livrare, exprimându-și acordul achiziționării acestora, precum și achitării prețului acestora, după caz.

2.Dispoziții generale

1.1. Accesul la informațiile expuse pe acest Site este permis tuturor Utilizatorilor care prin navigarea acestuia își prezintă acordul cu privire la Termenii si Condițiile generale, având sau neavând un Cont creat.

1.2. Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul unui Utilizator sau de a-l exclude, in limitele prevederilor legale, în cazul în care acesta constată ca Utilizatorul, prin activitatea sa pe Site aduce sau poate aduce prejudicii Vânzătorului.

1.3. Contul Utilizatorului este unic și nu va fi partajat cu alți Utilizartori.

1.4. Toate materialele și informațiile ce fac parte integrantă din acest Site, sunt proprietatea intelectuală a EmeliEnergy SRL, iar acestea nu vor fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. În cazul nerespectării acestor prevederi, Vânzătorul este apărat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, precum și de legislația privind proprietatea industrială. Orice utilizare a elementelor enumerate mai sus fără acordul vânzătorului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document se pedepsește conform legislației în vigoare.

1.5 În cazul în care Utilizatorul nu este de acord sau revocă acceptul dat pentru Termeni și condiții, renunţând la serviciile oferite de Vânzător prin intermediul Site-ului, Vânzătorul va şterge, in urma unei sesizări primite de la Utilizator, toate informaţiile furnizate de Utilizator anterior şi păstrate în baza de date.

Acordul nu poate fi revocat pe perioada derulării unui contract sau până în momentul în care Cumpărătorul nu şi-a onorat faţă de Vânzător obligaţiile ce ii revin în urma emiterii unei comenzi.

Potrivit prevederilor OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, art. 2, pct. 7, tranzacțiile desfășurate pe site-urile Vânzătorului intră sub incidenţa contractului la distanță organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Condițiile de garanție acordate consumatorilor sunt cele prevăzute de art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, de O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și de  OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

3.Politica de vânzări online

3.1. Crearea Contului de utilizator

Serviciile și produsele puse la dispoziție pot fi contractate in urma înregistrării cu un cont de Utilizator in cadrul Site-ului, în urma acordului cu prevederile prezentului document.

Vânzătorul poate alege anularea comenzii în cazul în care constată partajarea contului de catre Utilizator.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a limita accesul Cumpărătorului la Serviciu, dacă Cumpărătorul are un comportament de rea-credință.

3.2. Produsele și plasarea comenzii

Comanda se va plasa pe Site după crearea contului de Utilizator, iar în urma confirmării și acordului cu termenii și condițiile prezentate în acest document, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului via e-mail, la adresa indicată de către acesta la creearea Contului, confirmarea încheierii Contractului, într-un termen rezonabil din momentul încheierii Contractului.

După plasarea comenzii, aceasta va fi procesată, iar produsele vor fi expediate la adresa indicată în momentul plasării comenzii, achitarea valorii comenzii și a transportului fiind facută la primirea produselor.

Vânzătorul își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care un anumit Produs nu se mai regasește în stocul magazinului sau din motive independente de Vânzător.

Dacă, după emiterea Comenzii de către Cumpărător, Vânzătorul constată că pentru unul sau mai multe produse stocul este epuizat, acesta va informa Cumpărătorul.

Dacă comanda conține atât produse cu stoc epuizat cât și produse cu stoc disponibil, Cumpărătorul poate alege înlocuirea produselor cu stoc epuizat, eliminarea acestora din comanda și păstrarea celor cu stoc disponibil sau renunțarea la intreaga comandă.

Vânzătorul nu ofera nici o garanție, în afară de cele prevazute de legislația aplicabilă, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea Site-ului, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, Produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Prezentarea vizuală a Produselor poate fi însoţită de alăturarea altor piese sau accesorii ce nu vor fi incluse în costurile acestora.

Informaţiile ce însoţesc imaginile cu Produse sunt oferite cu titlu de prezentare, neimpunând o obligaţie contractuală a Vânzătorului din acest punct de vedere.

Vânzătorul nu este responsabil pentru posibilele diferențe de culoare între culoarea afișată pe monitorul Utilizatorului și culoarea reală a Produsului sau decalajele în ceea ce privește măsura/dimensiunea Produselor datorită particularităților acestora.

Produsele achiziţionate de pe Site-ul Vânzătorului sunt destinate uzului personal al Cumpărătorului.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a limita numărul de Produse de același fel vândute unui singur Cumpărător sau la aceeași adresă de email și/sau adresa poștală.

3.3. Preţurile

Prețul produselor este indicat pe Site in pagina produsului, iar moneda în care acesta este exprimat, este RON.

Preţul este cel valabil la momentul emiterii Comenzii și acesta nu include și cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe Site.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile Produselor prezentate fără o notificare prealabilă adresată Utilizatorilor.

Preţul nu poate fi modificat ulterior confirmării de către Vânzător a Comenzii.

3.4. Comanda online

Utilizatorul se va asigura de veridicitatea datelor de contact furnizate pentru finalizarea Comenzii, consimţind corectitudinea lor. În situaţia schimbării acestora, Cumpărătorul are obligația de a-și actualiza datele Contului sau să informeze Vânzătorul printr-un e-mail la adresa : contact@topcloset.ro Comenziile aflate în derulare vor opera în funcţie de datele furnizate de Cumpărător anterior modificării, în funcție de momentul modificării Vânzătorul poate solicita companiei de curierat modificarea adresei de livrare. Vânzătorul nu va fi responsabil pentru posibilele întârzieri ce ar putea surveni în livrarea Comenzii, în urma modificării datelor de livrare.

Cumpărătorul va fi contactat de către Vânzător în următoarele situaţii:

– Indisponibilității Produselor, situaţie în care Cumpărătorul are dreptul de a renunţa la comandă

Imposibilității companiei de curierat de a livra

Solicitarea unor detalii suplimentare necesare livrării Comenzii

Vânzătorul poate refuza o Comandă în cazul în care datele oferite de Cumpărător sunt incomplete sau se dovedesc a fi incorecte.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza o Comandă în situaţia în care activitatea Utilizatorului pe Site produce prejudicii atât Vânzătorului, cât şi/sau partenerilor acestuia.

Cumpărătorul are dreptul de a anula în mod expres o Comandă, prin trimiterea unui e-mail la adresa : contact@topcloset.ro, nu mai târziu de 24 de ore.

3.5. Modalități de plată

Plata produselor se va face numerar la primirea comenzii.

Produsele rămân proprietatea noastra  până la achitarea integrală a acestora.

3.6. Livrare

Livrarea se face oriunde în România, prin intermediul companiei de curierat GLS CURIER .

Costurile de livrare sunt specificate pe Site în formularul de Comanda, distinct de costurile Produselor.

Coletele vor fi preluate de către Cumpărător la livrarea prin curierat, în baza unui document de identitate.

Comenzile vor fi livrate într-un termen de 3 zile lucratoare de la data plasării Comenzii. În situaţia în care Produsele comandate nu sunt disponibile în acest interval, Vânzătorul va informa Cumpărătorul. În cazul în care Vanzatorul nu livrează Produsele în termenul respectiv, Cumpărătorul are dreptul la rezoluţiunea Contractului.

3.7. Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, Cumpărătorul poate returna Produsele Vânzătorului în termen de 14 zile de la primirea Produselor, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14 din OUG 34/2014 (costurile directe legate de returnarea Produselor), în baza unei notificări scrise prealabile adresate Vanzatorului. Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii Produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea funcţionării Produselor.

Notificarea scrisă trebuie trimisă pe e-mail la adresa : contact@topcloset.ro.ro și trebuie să cuprindă următoarele informații: nume și prenume Cumpărător, codul numeric personal Cumpărător și contul IBAN Cumpărător, numărul comenzii, denumirea Produselor și cantitatea de Produse din fiecare sortiment returnate.

Coletul cu produsele returnate va fi expediat pe umătoarea adresă: Soseaua colentina nr 83 ,Bucuresti .

Produsele vor fi returnate în condiții bune, neutillizat. În caz contrar, ele vor fi reexpediate Cumpărătorului, pe costurile acestuia din urma.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta retururi pentru Produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intimă, costume de baie.

Clientul poate returna Produse livrate în mărimi eronate, spre a fi înlocuite cu unele corecte, în maxim 5 zile lucratoare de la data primirii coletului, costurile aferente înlocuirii fiind suportate de către Vânzător. Cumpărătorul are dreptul înlocuirii unui produs cu alt produs. În cazul în care noul produs are o valoare mai mare, Cumpărătorul se obligă să achite diferența de preț. În cazul în care noul produs are o valoare mai mică, Vânzătorul va returna Cumpărătorului diferența de pret. În cazul înlocuirii Vânzătorul va expedia produsul cu noua mărime, iar Cumpărătorul va oferi la schimb firmei de curierat produsul comandat inițial, la momentul primirii coletului. În cazul în care mărimea solicitată nu este disponibilă, Vânzătorul va returna contravaloarea Produsului, însă costurile de returnare a produsului vor fi suportate de către Cumpărător.

Cumpărătorului îi este recomandată refuzarea coletelor ce prezintă urme de desfacere sau deteriorare gravă.

Back to Top
Facebook Messenger