Rochii En Gros

ACASA / Rochii En Gros

Rochii si Salopete En Gros

 Cum poti sa comanzi en-gros?

       Iti recomandam sa vizitezi site nostru: www.topcloset.ro pentru a fi la curent cu produsele noastre . Cum de alfel puteti sa ne contactezi la numarul

de Telefon: (0741) 653 414 pe WhatsApp sau pe email la toader_lavinia2000@yahoo.com pentru ofertele disponibile  ,  pret en-gros si alte detalii !

    ! Tot ce trebuie sa stii , prima comanda trebuie sa aiba o valoare de peste 399 Lei, iar pentru urmatoarea comanda livram indiferent de suma .

BENEFICIAZA DE REDUCERI DE PESTE 30% DIN PRETUL PRODUSELOR AFISATE PE WEBSITE

 Dspre noi

        Topcloset este un magazin oline de haine a carui produse sunt disponibile en-gros . Suntem pe piata de 10 ani si oferim cele mai bune preturi pentru clientii nostri .

Fabrica noastra este din Italia ceea ce  ofera o calitate superioara a materialelor din care sunt confectionate produsele noastre .

       Topcloset va sta la despozitie a tuturor proprieterilor de magazine ce cumpara imbracaminte pentru dama .

Va punem la dispozitie  sute de produse en gros , oferim consultanta personala pentru magazinul tau. Un consultant individual va fi responsabil pentru toate comenzile pe care le vei plasa. Profita de faptul ca suntem un magazin ce sta la dispozitia ta la orice ora, acest lucru costituie un avantaj in vederea celor care sunt prinsi la locul de munca, in trafc sau la magazin.

Livrare

  Te asiguram de un transport rapid, in aproximativ 1-3 zile comanda ta este livrata chiar la sediul tau. Astfel, cele mai noi produse de pe site ajung rapid pe rafturile tale. Pentru comerciantii care cumpara stocuri mari oferim discount-uri considerabile. Daca detii un magazin cu o diversitate de haine , Topcloset este furnizorul en gros potrivit pentru tine, deoarece colaboram direct cu producatorii  care au stocuri mari de marfa si variate.

Transport

 

0KG-5KG – 18 Lei

6KG-10KG – 21 Lei

11KG-15KG -23 Lei

16KG-20KG – 27 Lei

21KG- 25KG- 29 Lei

26KG-30KG – 34 Lei

31Kg-40KG – 41 Lei

 

Retur

 

Taxa de curier aferentă returului o achitaţi dumneavoastră şi puteţi alege orice metodă de livrare doriţi.

Dacă s-a refuzat primirea unui colet, Topcloset solicită plata în avans prin transfer bancar a comenzilor viitoare + taxa de transport  pentru coletul refuzat și returnat.

Back to Top
Facebook Messenger