6 / 100

Schimbul de produse și returul

Dorești să schimbi sau să returnezi produsele comandate? Nimic mai simplu! Completează formularul de retur pentru produsul sau produsele returnate .

Coletul il puteti trimiteți prin orice altă firmă de curierat, plata transportului va fi la EXPEDITOR, mai exact costurile de transport de retur vor fi suportate de client.Coletele cu ramburs vor fi refuzate . Nu facem ridicari de colet pentru returnarea produselor .

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Adresa la care se trimite coletul retur este:

TOPCLOSET  Alee. Arubium nr. 3-5 , Oras Bucuresti sector 2 , județul Bucuresti , cod postal- 022944.

Pentru a va schimba produsul sau marimea . Va rugam sa ne contactati prin SMS pe numarul de telefon : 0741 653 414 . Mesajul trebe sa contina: numele de pe care sa plasat comanda si specificatia : doresc schimb

Cerere se va procesa in maxim 4 zile lucratoare , se va trimite curier pentru ridicarea coletului ( va rugam sa complectati formularul de retur care il gasiti in colet si sa il puneti in colet impreuna cu produsul/e .

 

CONDIȚII DE RETUR

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.Sau produsele care se gasesc in lichidare de stoc .

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete, actele insotitoare si de sigiliul intact. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă, măştile de protecţie și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile TOPCLOSET va fi refuzat.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Echipa TOPCLOSET verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe Topcloset.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maxim 24H printr-un sms la numarul de telefon : 0741 653 414 , pentru a remedia aceasta neplăcere. Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării.

Rambursarea banilor în cont

Returnările de bani se fac în 14 zile lucratoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare/poștale corecte.

Voucherele primite pentru produse returnate pot fi utilizate pentru achizitii online, in vederea achitarii integrale sau partiale a valorii produselor in cazul in care valoarea produselor achizitionate depaseste valoarea voucherului. Cand valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produselor achizitionate, se va utiliza o metoda suplimentara de plata pentru achitarea diferentei.

Voucherele sunt valabile 3 ani de la data emiterii, conform termenului general de prescriptie prevazut de art. 2517 Cod Civil.

La expirarea perioadei de valabilitate, voucherul nu mai poate fi utilizat pentru cumparaturi, iar suma ramasa neutilizata nu poate fi rambursata.