Returnari

TopCloset / Returnari
14 / 100

Va rugam sa NU expediati retururi la adresa sediului social ci DOAR la adresa de unde s-a expediat initial coletul, prin curier.Soseaua colentina nr 83-85 ap 70 etaj 6 bucuresti.

 

Produsele achizitionate la distanta (online) de catre consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului renuntarea la cumparare, respectiv returnarea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de  14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este respectata daca produsele sunt trimise inapoi de cumparator in aceleasi conditii in care au fost livrate, fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fara sa fie purtate sau folosite, insotite de toate etichetele si de documentele fiscale transmise impreuna cu acestea.

Topcloset.ro isi asuma garantia comerciala a produselor vandute de pana la 15 zile lucratoare de la achizitionarea acestora.

Posibilitatea returnarii in baza dispozitiilor OUG 34/2014 este disponibila doar clientilor persoane fizice.

Conform OUG 34/2014 consumatorul poarta raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre acesta sau daca nu este insotit de accesoriile, cutia si etichetele originale (acestea facand corp comun cu produsul achizitionat). Nu indepartati etichetele produsului si nu aruncati sau deteriorati cutia acestuia decat daca ati hotarat sa il pastrati.

 

RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR

In cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele achiziționate, Topcloset îți garantează rambursarea banilor.

Am primit produsul gresit sau defect .

– in cazul in care doriti ca produsul gresit /defect sa fie schimbat cu produsul pe  care l-ati comandat , o sa facem un schimb automat cu plata transportului suportat de catre noi . ( Se trimite curier cu produsul comandat si veti face schimb de produse  ) va recomandam sa ne contactati imediat prin wapp. la numarul de telefon : 0741 653 414 sau pe pagina de facebook atasand si poze relevante cu problema constatata.

Rambursarea banilor

Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii produselor retur intr-unul din depozitele specificate in formularul de retur primit la receptionarea produselor .

Produsele pot fi returnate DOAR prin orice firma de curierat la adresa mentionata in formularul de retur (NU la sediul social din linia de centura 17 H ). A NU SE RETURNA PRIN POSTA!

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care dorești să schimbi produsul datorită nepotrivirii de mărime sau alte motive personale, mentionăm faptul că taxa de transport va fi achitată de tine indiferent de firma de curierat. Puteti sa trimiteti coletul prin orice curier . GLS nu lucreaza cu perosoane fizice ( deci nu se poate trimite prin GLS coletul)

În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul avand o marime sau o culoare diferita ori cu un alt produs diferit, te rugam sa ne trimiti coletul prin curier pe adresa de pe colet unde vei specifica numarul comenzii, numele pe care s-a facut comanda si produsul pe care il doresti la schimb complectand acel formular din colet  .Orice solicitare de schimbare de produs se face in termen de 14 de zile calendaristice de la receptionarea produsului initial. Daca modelul ales nu este pe stoc, iti putem restitui contravaloarea produsului returnat sau iti poți alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

 

Solicitarea va fi procesata intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului initial.

Pentru a beneficia de dreptul de retur, respectiv de retragerea din contract, trebuie să completezi formularul de retur pe care l-ai primit impreuna cu produsul(ele) in coletul trimis de Topcloset  sau sa folosesti exemplarul de pe site (descarca aici).

 

ADRESA DE RETURNARE

Adresa unde trebuie returnate produsele este mentionata pe Formularul de Retur primit in colet. Produsele returnate trebuie să ajungă în locația din care au fost comandate. Bucuresti, al arubium nr 3-5 ( fosta argedava nr 66-72) Sector 2, in termen de 14 zile calendaristice . Coletele care o sa fie livrate dupa acest termen o sa fie refuzate.

 

PRODUSE CE NU POT FI RETURNATE

Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

-produse ce prezintă urme de purtare (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului daca ati verificat conformitatea acestuia intr-un mod necorespunzator – va recomandam sa probati imbracamintea in casa fara sa ii indepartati etichetele)

-produse ce nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă(lenjerie, produse de îngrijire personală etc)

-Produsele care sunt in lichidare de stoc , produsele care sunt in reducere . Nu se returneaza , nu se schimba marimea !

CONDITII DE RETURNARE

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii etc.

Produsele pot fi returnate DOAR prin orice firma de curierat la adresa mentionata in formularul de retur (NU la sediul social ). A NU SE RETURNA PRIN POSTA!

Costul de transport initial nu se returneaza

Produsele care se gasesc in ‘ lichidare de stoc ‘ SAU  sunt intrate in promotie/ reducere  nu pot fii returnate la fel nu se schimba marimea !

Formularul de retur trebuie complectat corect , altfel nu va fi luat in considerare !!

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie comerciala si garantie legala de conformitate conform prevederilor legale in vigoare.

Va rugam nu ne contactati pentru a returna produsul sau pentru a schimba produsul primit  . Toate detaliile le aveti in acest formular .

Pe factura primita aveti detalii despre comanda dumnevoastra la fel si formularul de retur care trebe complectat si trimis prin curier in termen de 14 zile !

Back to Top
Facebook Messenger