6 / 100

Dorești să schimbi produsele comandate?

 Nimic mai simplu! Completează formularul de retur pentru produsul sau produsele returnate .

  • În caz în care doriți să faceți schimb de produs sau schimb de mărime va rugăm să ne contactați prin SMS la numărul de telefon 0741 653 414  în care să specificați : Numele de pe care sa plasat comanda.   specificare : Doresc un schimb de mărime .
  • Cererea se va procesa în maxim 4 zile de la primirea SMS-ului .Urmand sa primiti un sms cu toate informatile necesare si data cand soferul va veni sa ridice coletul .
  • Atentie !!! Nu facem schimb pe schimb !
  • Taxa de schimb va fi suportata de catre client la livrarea coletului cu produsul conform formularului completat si semnat de catre dumnevoastra .

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Dorești să returnezi produsele comandate?

  • În caz că doriți să va returnați coletul pentru restituirea contravalorii achitate : ,înregistrarea se face prin SMS la numarul de telefon 0741 653 414 

 ex: Popescu …, număr de telefon atașat în comandă 074………{sau numar de comada }

 doresc returnarea produselor pentru restituirea sumei achitate .

(îndată ce va fi procesată cererea veți fi anunțați telefonic cu dată ridicări si numarul de colet  )

Taxa de transport este de 24 Lei , la ridicarea coletului nu se va achita transportul , urmand ca la stornarea facturi sa se scada diferenta de -24 lei pentru transport din valoarea produselor

achizitionate !

Ai primit un produs gresit sau defect?

Echipa TOPCLOSET verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe Topcloset.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maxim 24H pe wapp: la numarul de telefon : 0741  653  414 , pentru a remedia aceasta neplăcere.(atasati poze la produs/e  , factura si ambalaj ) .

 Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării.

 CONDIȚII DE RETUR

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare. Sau produsele care se gasesc in lichidare de stoc .

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete, actele insotitoare si de sigiliul intact.

Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă, măştile de protecţie și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă.

Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile TOPCLOSET va fi refuzat.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Rambursarea banilor în cont

Returnările de bani se fac în 14 zile lucratoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare / poștale corecte.

Descarcare formular :

Formular Retur